• Geri dön

  • 356 Görüntülenme

  • 108 Haber

  • 137 İşletme görüntülenme


Keyifli anları büyük mutluluklara dönüştüren LAV, birbirinden şık ürünleriyle 5 çayları için hazırlayabileceğiniz pratik lezzetleri eşsiz ikramlara dönüştürüyor. Hayal gücüne sınır çizmeyenler LAV su bardaklarında tatlılar ve atıştırmalıklar, dondurma kaselerinde kısır ve salatalar sunuyor.

İkramlarınızı daha da güzelleştirecek LAV ürünleri, LAV satış noktalarından ve www.lav.com.tr internet mağazasından satın alınabiliyor.

5 çayları güne keyif katan, sevdiklerimizle bizi buluşturan güzel anlardan… Hayatın her anına keyif katan LAV da birbirinden özel tasarımlarıyla 5 çaylarında ikramlarınızı eşsiz sunumlara dönüştürüyor. Joy Su Bardağı, 140 ml’lik hacmiyle kahve yanında su ve farklı içecek ikramlarınız için kullanılabiliyor. Estetik formuyla dikkat çeken Joy, mezeler, atıştırmalıklar ve çerezlerin sunumunda kullanılabiliyor. Yalın tasarımıyla göz alan Destina Dondurmalık-Tatlı Servisi ile zarif hatlarıyla fark yaratan Frosty Dondurmalık-Tatlı Servisi ise porsiyonluk kısır ve salatalar, tatlıların sunumunu güzelleştiriyor.

LAV 5 çaylarında misafirlerinize hazırlayabileceğiniz pratik tarifler de paylaşıyor.

Kuskus Salatası
Malzemeler
2 su bardağı kuskus
1 su bardağı haşlanmış Meksika fasulyesi
1 su bardağı haşlanmış mısır
10 adet doğranmış kornişon turşu
5 dal taze soğan
10 dal dereotu
10 dal maydanoz
5 yemek kaşığı nar ekşisi
1 tatlı kaşığı tuz
Yarım çay bardağı zeytinyağı
Yarım limonun suyu

Hazırlanışı
Kuskusu haşlayıp bir kaba alın. Zeytinyağı, limon suyu, nar ekşisi ve tuzu ekleyip karıştırın. Ardından kalan malzemeyi ekleyip karıştırın. LAV Destina Dondurmalık-Tatlı Servisi’ne doldurup servis edin.
İncir Uyutması
Malzemeler
8 adet kuru incir
Yarım kg süt
Süslemek için çekilmiş ceviz içi

Hazırlanışı
İncirlerin üzerine kaynar su çekip yumuşamasını bekleyin. Ardından incirleri küçük küçük doğrayın. Sütü tencereye koyup kaynamaya yakın ocaktan alın. İçine inciri ekleyip blender’dan geçirin. Ardından Frosty Dondurmalık-Tatlı Servislerine alıp üzerini temiz bir bezle örtün. 2-3 saat oda sıcaklığında, sonrasında 2-3 saat de buzdolabında bekletin. Üzerini cevizle süsleyip servis edin.

Pratik Kurabiye
Malzemeler
200 ml krema
Yarım su bardağı toz şeker
1 paket petibör bisküvi
1 çay bardağı ince çekilmiş badem

Hazırlanışı
Şekeri tavaya koyup karamel rengini alana kadar pişirin, kremayı ekleyip şeker iyice eriyene kadar pişirmeye devam edin. Ocaktan alıp üzerine ince kırdığınız bisküvileri ve bademi ekleyip karıştırın. Bir tepsiye yağlı kağıt serin, karışımdan küçük toplar yapıp tepsiye dizin. Buzdolabında soğutup Joy Su Bardakları’nda servis edin.

Fark yaratan sunumlar için LAV ürünlerine tüm LAV satış noktalarından ve www.lav.com.tr web sitesi üzerinden ulaşılabiliyor.

LAV – Destina 2’li Dondurmalık-Tatlı Servisi: 66,95 TL
LAV – Frosty 3'lü Dondurmalık-Tatlı Servisi: 121,96 TL
LAV – Joy 6’lı Su Bardağı: 121,96 TL

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL