• Geri dön

  • 1.091 Görüntülenme

  • 107 Haber

  • 137 İşletme görüntülenme


En tatlı sohbetlerin ve en lezzetli sofraların vazgeçilmez eşlikçisi LAV’ın sunduğu Elegan Meşrubat Bardağı, sıcak yaz günlerinde buz gibi içeceklere eşlik ediyor. Modern ve şık tasarımıyla göz alan Elegan Meşrubat Bardağı, hayal gücünüzle can bulan sunumları da güzelleştiriyor.

İçtiğiniz her yudumu bir şölene dönüştüren LAV Elegan Meşrubat Bardağı, LAV satış noktalarından ve www.lav.com.tr internet mağazasından satın alınabiliyor.

Hayatın her anını güzelleştiren LAV, Elegan Meşrubat Bardağı ile seçkin sofralar yaratıyor. Yalın tasarımı ve net çizgileriyle fark yaratan Elegan Meşrubat Bardağı, sıcak günlerde yudumladığınız, lezzet dolu her içeceğin keyfini ikiye katlıyor. Yaz günlerinde buz gibi suların, meyve sularının, ferahlatıcı kokteyllerin, sodaların ya da soğuk kahvelerin eşlikçisi olan Elegan Meşrubat Bardağı, fark yaratan tasarımıyla en sade sunumlara bile benzersiz bir dokunuş yapıyor.

Geniş hacmi ile içeceklerinizi doya doya tüketmenizi sağlayan Elegan Meşrubat Bardağı, farklı kombinlerle veya mix&match hazırlayacağınız sofralarınızın en gözde tamamlayıcısı oluyor. Bu yaz tüm sofraların ve sunumların vazgeçilmezi olmaya aday Elegan Meşrubat Bardağı’na tüm LAV satış noktalarından ve www.lav.com.tr web sitesi üzerinden ulaşılabiliyor.

LAV – Elegan 6'lı Meşrubat Bardağı: 108.50 TL

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL