• Geri dön

  • 1.421 Görüntülenme

  • 121 Haber

  • 383 İşletme görüntülenme


Ariş, son dönemin en gözde pırlanta kesimi “baget”in kusursuz örneklerine yenilerini ekleyerek pırlanta meraklılarını büyülemeye devam ediyor. Ariş’in baget kesim pırlantaların özel dizilimiyle hayranlık uyandıran tasarımları günün her saatinde tüm bakışları üzerinize çekecek.

Tasarımlarıyla fark yaratan Ariş Pırlanta en beğenilen pırlanta kesimlerinden “baget”in olağanüstü modellerinin yer aldığı koleksiyonuna eklediği yeni takılarla, pırlanta meraklılarını büyüledi. Pırlantadaki ustalığının eşsiz imzasını Baget Koleksiyonu’na da atan Ariş modern, şık ve minimal tarzdaki parçalarıyla göz kamaştırıyor.

Kusursuz ışıltı, kusursuz tasarım

Son dönemin trendi baget pırlantalardan oluşan, günlük yaşamda da kullanılabilecek, ışıltılarıyla göz alıcı ve birbirinden zarif yeni modelleriyle Baget Koleksiyonu’nu şimdi daha da ihtişamlı. Koleksiyona yeni eklenen bagetli tektaş serisi, pırlantanın muhteşem ışıltısına bambaşka bir güzellik katıyor. Merkezdeki yuvarlak pırlantayı çevreleyen ve montüründeki baget pırlantalarla şekillenen yüzük, kolye, küpe ve set takıların tasarımı tektaş şıklığına yeni bir anlam katarken sevdiklerinizin zarafetine pırlantanın sonsuz ışıltısı eşlik ediyor.

Ariş Pırlanta’nın “Gerçek kalite doğru fiyat” anlayışıyla, onlarca şık tasarımdan oluşan Ariş Baget Koleksiyonu ve tüm ürünleri, www.arispirlanta.com ile Ariş mağazalarında sizleri bekliyor. Ariş’in tüm koleksiyonlarını ve sürprizlerini facebook (Ariş Pırlanta Sanatı) ve twitter (ArisPirlanta) sayfalarından da takip edebilirsiniz.

Ürün fiyat bilgileri:
Yüzük: 5490 TL
Kolye: 3696 TL
Küpe: 5694 TL

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL