• Geri dön

  • 1.476 Görüntülenme

  • 122 Haber

  • 383 İşletme görüntülenme


Ariş Pırlanta, Kasım ayının ‘şans taşı’ olarak bilinen zenginliğin, bereketin, gücün, pozitif enerjinin sembolü sitrinin yer aldığı yeni koleksiyonu ile gri sonbahar günlerini sıcacık ışıltısıyla aydınlatıyor.

Mücevher sektörünün trendlerine yön veren markası Ariş, renkli değerli taşları pırlanta ile buluşturduğu şık tasarımlarıyla her zevke hitap ediyor. Göz alıcı ışıltısı ve güneşten bir parçayı andıran rengiyle sıcak duyguları, sağlığı, dinamizmi ifade eden sitrin, Ariş Pırlanta’nın olağanüstü tasarımlarıyla yeniden hayat buluyor.

Güneşten bir parça
Ariş Pırlanta, Kasım ayının ‘şans taşı’ olarak bilinen zenginliğin, bereketin, gücün, pozitif enerjinin sembolü sitrinin yer aldığı yeni koleksiyonu ile gri sonbahar günlerini sıcacık ışıltısıyla aydınlatıyor. Güneşle özdeşleştirilen ve sağlığa olumlu etkileri olduğuna inanılan sitrin taşı ile bezeli takılarla sonbahar aylarının gri günlerine bahar güneşini taşıyacaksınız.

Çeşitli tonlarda sarıdan açık kahveye doğru giden bir renk yelpazesine sahip olan sitrin, Ariş Pırlanta’nın yüzük, küpe, bileklik ve kolyelerden oluşan koleksiyonunda başrol oynuyor. Sarı ve kahverengi arasındaki ton zenginliğiyle sitrin, gece ve gündüz kıyafetlerinizle de hoş kombinasyonlar yaratmanızı sağlıyor.

Bolluğun, verimliliğin sembolü olarak asırlardır mücevherlere hayat veren sitrinin kullanan kişiye pozitif duygular yüklediğine de inanılıyor. Ariş tarafından her biri özenle hazırlanmış pırlanta eşliğindeki sitrin taşlarının kullanıldığı tasarımlar Kasım’da doğan sevdikleriniz için şık ve anlamlı bir hediye seçeneği oluştururken, kendini mutlu etmek isteyenler için de harika bir alternatif olacak.

Ariş Pırlanta’nın “Gerçek kalite, doğru fiyat” anlayışıyla, onlarca şık tasarımdan oluşan Ariş Tektaş - Alyans Koleksiyonu ve tüm ürünleri, www.arispirlanta.com ile Ariş mağazalarında sizleri bekliyor. Ariş’in tüm koleksiyonlarını ve sürprizlerini facebook (Ariş Pırlanta Sanatı) ve twitter (ArisPirlanta) sayfalarından da takip edebilirsiniz.
Not: Ürün fiyatları görsel dosya adında yer almaktadır.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL