• Geri dön

  • 1.348 Görüntülenme

  • 121 Haber

  • 383 İşletme görüntülenme


Ariş Pırlanta, 07-10 Ekim tarihleri arasında CNR’da gerçekleşecek İstanbul Jewellery Show’da yepyeni koleksiyonları ve tasarımlarıyla göz kamaştıracak.

Kalite odaklı üretim anlayışı ve geniş ürün yelpazesi ile tüketicilerin en çok güvendiği ve tercih ettiği markalardan biri olan Ariş Pırlanta, 7-10 Ekim 2021 tarihleri arasında İstanbul CNR Expo Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan Jewellery Show Fuarı’na katılıyor. Ariş Pırlanta, oldukça ses getiren Habbe Koleksiyonunu ve en çok ilgi gören parçalardan biri olan Dünya kolye tasarımının yanı sıra birçok farklı koleksiyonunu da fuarda mücevher severlerin beğenisine sunacak.

Sektör fuarı desteklemeli

Fuara yönelik görüşlerini aktaranAriş Pırlanta Yönetim Kurulu BaşkanıKerim Güzeliş, “Sektörün kalbi olan mücevher fuarının yılda bir kez yapılarak sektör firmalarını biraya getirmesi çok önemli. Sektöre hizmet eden tüm firmaların da fuarı daha çok destekleyerek devamlılığını sağlamaları sektörün prestijine katkı sağlayacaktır,” dedi.

Yeni koleksiyonları ve beğenilen diğer koleksiyonlarını ziyaretçilerin beğenisine sunacak olan Ariş Pırlanta, İstanbul CNR Expo Fuar Merkezi 4. Hall 4E40 standındapırlanta meraklılarını ağarlayacak.

Ariş Pırlanta’nın “Gerçek kalite doğru fiyat” anlayışıyla, onlarca şık tasarımdan oluşan tüm koleksiyon ve ürünleri, www.arispirlanta.com'dan da sipariş verebilirsiniz. Ariş’in tüm koleksiyonlarını ve sürprizlerini facebook (Ariş Pırlanta Sanatı) ve twitter (ArisPirlanta) sayfalarından da takip edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL