• Geri dön

  • 1.565 Görüntülenme

  • 122 Haber

  • 383 İşletme görüntülenme


Siyah ve beyazın asil uyumu...

Ariş Pırlanta’dan fark yaratmak isteyen kadınlara özel
Ariş’in siyah ve beyaz pırlantaları zarafetle bir araya getirdiği tasarımları, modern çizgileriyle asaleti zirveye taşıyor. Siyah ve beyazın uyumunu ustalıkla sergileyen Ariş Pırlanta, şıklığıyla fark yaratmak isteyen kadınların vazgeçilmezi olacak.

Baş döndüren ışıltının gizemi!

Ariş, siyah ve beyaz pırlantaların muhteşem uyumunu sergileyen tasarımlarıyla mücevherseverlerln kalbini bir kez daha fethetti. Şıklığı yaşamlarının bir parçası haline getiren kadınlar, gizemin ve tutkunun rüzgarını taşıyan siyah pırlanta ile eşsiz bir dünyanın kapılarını ardına kadar açacak. Beyaz pırlantanın ise sonsuz ışık oyunları ile baş döndürdüğü tasarımlar, asaletin de en güzel yansımasını taşıyor.

Ariş Pırlanta’nın “Gerçek kalite doğru fiyat” anlayışıyla, onlarca şık tasarımdan oluşan Ariş Tektaş - Alyans Koleksiyonu ve tüm ürünleri, www.arispirlanta.com ile Ariş mağazalarında sizleri bekliyor. Ariş’in tüm koleksiyonlarını ve sürprizlerini facebook (Ariş Pırlanta Sanatı) ve twitter (ArisPirlanta) sayfalarından da takip edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL