• Geri dön

  • 1.349 Görüntülenme

  • 122 Haber

  • 383 İşletme görüntülenme


Pırlanta tutkunu kadınlar, Ariş’in zarif olduğu kadar şık tasarımlardan oluşan baget kesim pırlantalı yüzük koleksiyonu ile yeni yıla ışıltı bir başlangıç yapacak.

Mücevherde trendleri belirleyen Ariş Pırlanta’nın Baget yüzük koleksiyonu yeni yılda güzelliğinizi tamamlayacak. İşçiliği ve kalitesi ile fark yaratan Ariş, baget yüzük koleksiyonunda yer alan ve pırlantanın muhteşem ışıltısına bambaşka bir güzellik katan şık tasarımları ile 2022 yılının starı siz olacaksınız.

Klasik ve modern çizgiler

Ariş Pırlanta’nın sade, şık modern çizgilerle hazırladığı yeni tasarımlarıyla genişlettiği koleksiyonunda, şıklığınıza farklı farklı ışıltılar katacak göz alıcı seçenekler bulunuyor. Koleksiyonda yer alan klasik ve ihtişamlı tasarımların yanında modern çizgilerdeki modellerden birisi mutlaka sizin tarzını yansıtacak. Uygun fiyat aralıklarında yer alan baget yüzükler tarzını tamamlamak için isteyenler için eşsiz bir seçenek olacak.

Ariş Pırlanta’nın “Gerçek kalite doğru fiyat” anlayışıyla, onlarca şık tasarımdan oluşan tüm koleksiyon ve ürünleri, www.arispirlanta.com ve Ariş mağazalarında sizleri bekliyor. Ariş’in tüm koleksiyonlarını ve sürprizlerini facebook (Ariş Pırlanta Sanatı) ve twitter (ArisPirlanta) sayfalarından da takip edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL