• Geri dön

  • 1.381 Görüntülenme

  • 122 Haber

  • 383 İşletme görüntülenme


Ariş Zodyak Koleksiyonu ile 12 burcun sembolleri yeniden hayat buldu. Ekim ayının burçları olan Terazi ve Akrep’in uğurlu taşlarıyla bezeli özel tasarımlı takılar, yıldızların mistik güçlerini de hayatınıza taşıyor.

Burçlar kuşağı Zodyak’ın 12 burcunun sembolleri, Ariş Zodyak Koleksiyonu’nun farklı tasarımlarında hayat buldu. Özelliklerini taşıdığınız burcunuzun sembolünün mücevhere dönüştüğü Ariş Zodyak Koleksiyonu, gökyüzündeki yıldızların mistik güçlerini hayatınıza taşıyacak. Doğduğumuz an güneşin bulunduğu noktayı temsil eden ve karakterimizi belirlediği söylenen burçların Ekim ayındaki aktörleri ise Terazi ve Akrep...

Yıldızınız daima yanınızda olsun

Ariş Zodyak Koleksiyonu’nda hava grubunda yer alan Terazi burcunun şans taşları olan Safir, Opal, Pembe Kuvars ve Akuamarin ile tasarlanmış olağanüstü güzellikteki takılarla enerjinizi zirvede hissederken tüm bakışları da ışıltınızla üzerinize çekeceksiniz. Dengeli, uyumlu, sanatçı ruhlu, yaratıcı ve adil olma özellikleri ile bilinen Terazi burçları, uğurlu taşları ile bezeli Ariş Zodyak Koleksiyonu’ndaki zarif tasarımlı takılarla fark yaratacaklar.

Şans taşları Ametist, Pembe Kuvars, Akuamarin, Ateş Opal ve Kaplangözü olan bir diğer Ekim ayı burcu Akrep için de Zodyak Koleksiyonu’nda eşsiz parçalar var. Kaliteli yaşamayı, giyinmeyi, gezmeyi ve mistik konularla ilgilenmeyi seven Akrep burçları, Ariş’in ustalığını yansıttığı kolye ve yüzüklerle günün her saatinde büyüleyici olacak. Koleksiyon parçaları cazibeli, kararlı, cömert, gizemli, ketum ve tutkulu Akrep’ler ve sevdikleri için de anlamlı bir hediye alternatifi olacak.

Ariş Pırlanta’nın “Gerçek kalite doğru fiyat” anlayışıyla, onlarca şık tasarımdan oluşan Ariş Zodyak Koleksiyonu modelleri ile tüm ürünleri, www.arispirlanta.com ve Ariş mağazalarında sizleri bekliyor. Ariş’in tüm koleksiyonlarını ve sürprizlerini facebook (Ariş Pırlanta Sanatı) ve twitter (ArisPirlanta) sayfalarından da takip edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL