• Geri dön

  • 1.391 Görüntülenme

  • 122 Haber

  • 383 İşletme görüntülenme


Mücevherin öncü markası Ariş Pırlanta, sadakat sembollerinden oluşan kolyelerini ilişkisinde huzuru, mutluluğu ve bağlılığı isteyenlerin beğenisine sunuyor.

Mücevherde trendleri belirleyen Ariş Pırlanta sadakati temsil eden 2 farklı tasarımdan oluşan kolyelerini mücevherseverlerin beğenisine sundu. Nkotimsefo Mpua Sadakat Sembolü’nden tasarlanan kolye, batı Afrika kültüründe hizmet, sorumluluk, bağlılık ve adanmayı ifade ediyor. Gönülden bağlılığı ve ait olmayı temsil eden bu sembolün, onu üzerinde taşıyanların yolunu ve seçimlerini aydınlattığına inanılıyor.

Ariş Pırlanta’nın bir diğer sadakat temalı kolyesi ise Mpuannum modelinden oluşuyor. Batı Afrikalı rahibelerin geleneksel saç bağlama şekillerinden ilham alınarak tasarlanan bu model, ilahi bağlılığı sembolize ediyor. Mpuannum sembolü kişiye, işe ve inanca sadakatle bağlı olmanın huzurunu ve bundan doğan mutluluğu anlatıyor. Modern formu ile dikkat çeken sembol kolye tasarımları ile sadakatinizi boynunuzda taşıyarak tüm bağlılıklarınızı koruyacaksınız.

Ariş’in eşsiz ışıltısı Sadakatsiz dizi takipçilerini de saracak

Kanal D’de yayınlanan ve milyonların heyecanla izlediği Sadakatsiz dizisinin sponsoru da olan Ariş Pırlanta, sadakati sembolize eden bu 2 özel tasarımla günün her saatinde şıklığınızı tamamlamanızı sağlıyor. İster davette ister günlük yaşamda kullanabileceğiniz formda tasarlanmış olan bu eşsiz kolyelerle tüm bakışların odağı siz olacaksınız.

Ariş Pırlanta’nın “Gerçek kalite doğru fiyat” anlayışıyla, yüzlerce şık tasarımlardan oluşan tüm koleksiyonları ve ürünleri, www.arispirlanta.com ile Ariş mağazalarında sizleri bekliyor. Ariş’in tüm koleksiyonlarını ve sürprizlerini instagram (aris_pirlanta) facebook (Ariş Pırlanta Sanatı) ve twitter (ArisPirlanta) sayfalarından da takip edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL