• Geri dön

  • 932 Görüntülenme

  • 122 Haber

  • 383 İşletme görüntülenme


Ariş Pırlanta, Anneler Günü’ne özel anne-çocuk sembollü tasarımı ile eşsiz hediye seçeneği sunuyor. Sevginizi boynunda bir ömür taşıması için seçeceğiniz bu anlamlı hediye ile onun yüzüne paha biçilmez bir tebessüm yerleştireceksiniz.

Mücevherde trendleri belirleyen, tasarımlarıyla fark yaratan Ariş Pırlanta, Anneler Günü’ne özel anne çocuk sembolünün yer aldığı kolye modeli ile eşsiz hediye seçeneği sunuyor. Bu özel kolye annenize duyduğunuz sevgiyi anlatmak için hazırlandı. Anne sevgisinin yüceliğini anlatmak için seçilen bu özel tasarım kolye annenizi çok mutlu edecek.

Annenize olan sevginizi anne çocuk sembolü ile ölümsüzleştirin

Ariş Pırlanta’nın, anne ve çocuk figürünün yer aldığı, ölümsüz sevgiyi simgeleyen modeli “Annem ve Ben” annelerine anlamlı bir hediye almak isteyenler için eşsiz bir alternatif oluşturuyor. Ariş Pırlanta’nın “Annem ve Ben” kolyesi ile annenize duygu yüklü bir hediye verirken ona olan sevginizi ölümsüzleştireceksiniz.

Ariş Pırlanta’nın “Gerçek kalite doğru fiyat” anlayışıyla, onlarca şık tasarımdan oluşan Ariş Sevgililer Günü Koleksiyonu ve tüm ürünleri, www.arispirlanta.com ile Ariş mağazalarında sizleri bekliyor. Ariş’in tüm koleksiyonlarını ve sürprizlerini facebook (Ariş Pırlanta Sanatı) ve twitter (ArisPirlanta) sayfalarından da takip edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL