• Geri dön

  • 1.347 Görüntülenme

  • 119 Haber

  • 383 İşletme görüntülenme


Yılbaşı gecesini bu yıl evde geçirecek olmanız kendinizi mutlu hissetmenize ve göz alıcı ışıltınızı etrafınıza yaymanıza engel değil. İşte Ariş Pırlanta’dan, kıyafetlerinizin yılbaşı şıklığını tamamlayacak, o gece size kendinizi harika hissettirecek stil önerileri...

Yılın son günü umutların, coşkunun, hayallerin dorukta olduğu en güzel günlerden biri… Yeni bir yılı karşılamaya hazırlanırken şıklığınızla kendinizi pozitif hissetmek, evde de olsanız yeni yılı en güzel şekilde karşılamak için küçük dokunuşlar size yetecek.Bu yıl kutlamaların evlerde gerçekleşecek olması yılbaşı gecesi şık ve ışıltılı olmanıza engel değil. Evde olsanız bile kıyafet ve mücevher kombinlerinizle yılbaşı gecesinin ruhunu yakalamak için Ariş Pırlanta’nın stil önerilerine göz atmaya ne dersiniz? Ariş Pırlanta, yılbaşı şıklığınızı tamamlayacak minik tüyolarla size kendinizi harika hissettirecek seçenekler sunuyor.

Parlak kumaşlarla zarif ışıltıların eşsiz uyumu
Yılın en gösterişli gecesi için kıyafet tercihiniz saten, ipek gibi parlak ve ışıltılı bir seçimden yana ise mücevherinizin fazla ihtişamlı ve abartılı olmaması daha şık görünmenizi sağlayacak. Bunun için tektaş yüzük, kolye, küpe gibi parçaları tercih edebilir veya baget pırlantaların, abartıdan uzak zarif ışıltılarından faydalanabilirsiniz.

Dekolte kıyafetler değerli renkli taşlarla daha göz alıcı
Kumaşı sade ve dekolte bir kıyafet giyecekseniz, gerdanlık veya uzun kolyeler takabilir, gösterişli bir küpe seçebilir ya da dikkatleri üzerine toplayan pırlanta veya zümrüt, yakut, safir gibi renkli taşlarla hazırlanan bir yüzüğü tercih edebilirsiniz.

Kırmızının ihtişamı pırlanta ve elmasla büyülüyor
Yeni yıla girerken tercih edeceğiniz kıyafetinizin rengi de mücevher uyumu için belirleyici bir faktör... Gece için renk tercihiniz siyah ise pırlanta bir kolyenin ışığıyla taçlandırabilir, pırlantalı zümrüt veya pırlantalı yakut kolye, yüzük veya küpe ile kıyafetinizi tamamlayabilirsiniz. Yılbaşı ruhuna uygun kırmızı veya bordo bir kıyafet tercih ediyorsanız, pırlanta ışıltısı kıyafetinize muhteşem bir gösteriş katabilir. Tercihinize göre klasik veya modern tasarımlı bir kolye, şık bir bileklik ve göz alıcı sallantılı pırlanta küpeler, kendinizi harika hissetmenizi sağlayacak. Kıyafetiniz açık ve soft renklerden oluşuyorsa renkli değerli taşlı tasarımlar veya vintage görünümden hoşlanıyorsanız elmas kolye, küpe, yüzükler şıklığınıza eşlik edebilir.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL