• Geri dön

  • 361 Görüntülenme

  • 122 Haber

  • 383 İşletme görüntülenme


Mücevherin öncü markası Ariş Pırlanta, kırmızıdan ilham alarak hazırladığı yakut koleksiyonu ile yeni yılda şık olmak isteyenlere ihtişamlı tasarımlar sunuyor.

Mücevherin öncü markası Ariş Pırlanta, yeni yılın rengi kırmızıdan ilham alarak hazırladığı yakut koleksiyonu ile yılbaşı gecesini ihtişamlı karşılamanız için birbirinden şık tasarımlar sunuyor. Yaşamın, aşkın ve tutkunun rengi kırmızının benzersiz yansımalarını sergileyen koleksiyonun her biri özenle hazırlanmış parçaları ile hayranlık uyandırıyor.

Yılbaşı gecesi ışıltınız ile gözler üzerinizde olacak

Tutkulu aşkların canlılığın simgesi yakut, yeni yılda ilişkilerinizdeki bağı güçlendirirken, her zamankinden enerjik, güçlü ve ışıltılı hissetmenizi sağlayacak. Mücevher taşları arasında en çok tercih edilen yakut, Ariş Pırlanta tasarımları ile öne çıkıyor. Koleksiyonda yer alan benzersiz ve şık tasarımlarından birisi mutlaka size hitap edecek. Bu özel gecede ışıltınız ile tüm gözleri üzerinize çekeceksiniz.

Ariş Pırlanta’nın “Gerçek kalite doğru fiyat” anlayışıyla, onlarca şık tasarımdan oluşan Ariş Yakut Koleksiyonu ve tüm ürünleri, www.arispirlanta.com ile Ariş mağazalarında sizleri bekliyor. Ariş’in tüm koleksiyonlarını ve sürprizlerini facebook (Ariş Pırlanta Sanatı) ve twitter (ArisPirlanta) sayfalarından da takip edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL