• Geri dön

  • 796 Görüntülenme

  • 122 Haber

  • 383 İşletme görüntülenme


Mücevherin öncü markası Ariş Pırlanta, bukalemun özelliği taşıyan Zultanit taşı ile tasarlanan kolye, küpe ve yüzük modellerini mücevher tutkunlarının beğenisine sunuyor.

Ariş Pırlanta güvenin, pozitif enerjinin, cesaretin ve zihin açıklığının sembolü Zultaniti, pırlantanın sonsuz ışığıyla buluşturuyor. Bukalemun taşı olarak bilinen Zultanit, renk değiştirme özelliği ile yazı sıcacık bir merhaba ile karşılıyor. Değişik ışık yansımalarında rengi değişen Zultanit taşı, gün ışığında hâkî yeşil, kivi yeşili veya şampanya sarısı olurken, loş ışıkta pembenin çeşitli tonlarından sarı tonlarına bürünerek, farklı renkleri bir taşta taşıma özelliğine sahip. Dünyada ''Zultanit'' ismiyle ün yapmış bu değerli taş sadece Muğla ilimizin Milas bölgesinde yer alıyor. Yengeç burcunun taşı olan Zultanit renk değiştirme özelliğine sahip olduğu için mücevher taşlarının arasında önemli bir yer taşıyor.

Zultanit taşının birçok özelliği bulunuyor

Ariş Pırlanta mücevher koleksiyonunda yer alan Zultanit taşlı kolye, küpe ve yüzükler, zihin açıklığı vermenin yanında, cesaretlendirici özelliği taşıyor. Nazara karşı etkileri bulunan bu taş, negatif enerjiyi emerek pozitif enerjiyi vücuda yayıyor. Bedende yer alan gerginliği azaltarak, takıyı takan kişinin kendine olan güvenini arttırıyor.

Birçok olumlu özellik taşıyan bu nadide taşın yer aldığı tasarımları Ariş Pırlanta mağazalarında veya arispirlanta.com.tr den bulabilirsiniz.

Ariş’in tüm koleksiyonlarını ve sürprizlerini facebook (Ariş Pırlanta Sanatı) ve twitter (ArisPirlanta) sayfalarından da takip edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL