• Geri dön

  • 872 Görüntülenme

  • 122 Haber

  • 383 İşletme görüntülenme


Ariş Pırlanta’dan “5 Haziran Dünya Çevre Günü”ne Özel Tasarım Kolyeler

Ariş Pırlanta Dünya Çevre Gününe özel hazırladığı ağaç ve çiçek formlu tasarımlardan oluşan tasarımlarını çevreci ve doğayı sevenlerin beğenisine sunuyor.

Yeni tasarımlarıyla her bir parçası mucizevi, her bir detayı yeniden keşfedilecek güzellikteki doğanın eşsiz detaylarından ağaç ve çevremizde yeşeren çiçeklerin önemine dikkat çekiyor.

Ariş Pırlanta, Çevre Haftası’nda eşsiz tasarımları ile doğanın eşsiz detaylarından biri olan ağaçların ve çevremizde yetişen nadide çiçeklerin hayatımıza kattıkları güzellikleri hatırlatıyor. Ariş mücevherin temelini oluşturan pırlanta, altın ve tüm değerli taşların doğanın bir parçası olduğundan hareketle, doğaya hayat veren ağaç ve çiçeklere özgü zarif ve anlamlı tasarımlar sunuyor.

Çevreye renk katan güzellikler

Aile, hayat, verimlilik, canlılık, şans, bolluk, bereket, devamlılık, köklenmek ve büyümek gibi derin anlamların yüzyıllardır sembolü haline de gelmiş olan ağaçlar, Ariş Pırlanta’nın kolyelerinde yeniden hayat buluyor. Doğada yeşeren canlı renklerde tasarlanan çeşitli çiçek figürlerinin yer aldığı Ariş Çevre Koleksiyonu, görenleri büyülüyor. Birbirinden şık ve anlamlı tasarımlarıyla, günün her saati kullanabileceğiniz kolyelerle doğanın sonsuz enerjisini hayatınıza taşıyacaksınız.

Ariş Pırlanta’nın “Gerçek kalite doğru fiyat” anlayışıyla, onlarca şık tasarımdan oluşan tüm koleksiyon ve ürünleri, www.arispirlanta.com ve Ariş mağazalarında sizleri bekliyor. Ariş’in tüm koleksiyonlarını ve sürprizlerini facebook (Ariş Pırlanta Sanatı) ve twitter (ArisPirlanta) sayfalarından da takip edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL