• Geri dön

  • 493 Görüntülenme

  • 122 Haber

  • 383 İşletme görüntülenme


Mücevherin öncü markası Ariş Pırlanta bağlılığın, sadakatin, sevginin ve asaletin sembolü safiri, pırlantanın sonsuz ışığıyla buluşturdu. Eylül ayının şans taşı olarak bilinen safir, sonbaharı sıcacık bir merhaba ile karşılıyor.

Eylül ayının ‘şans taşı’ olarak bilinen, bağlılığın, sadakatin, sevginin ve asaletin sembolü safir, Ariş Pırlantanın şık tasarımlarıyla sonbaharın ilk ayına sıcacık bir ‘merhaba’ diyor. Başak burcunun da taşı olan safir, büyüleyen mavi rengiyle derin duyguları ifade edebilmenin de en güzel ve anlamlı yolu.

Pırlantanın muhteşem ışıltısı mavi ile buluştu

Yaz coşkusu yerini yavaş yavaş sonbahar rüzgarına bırakırken Ariş Pırlantanın birbirinden şık tasarımlarıyla mücevher severlerle buluşan safir taşlı takılarla tüm bakışlar üzerinizde toplanacak. Safir taşının pırlantanın muhteşem ışıltısıyla da buluştuğu takılarla da şıklığınızı asil bir tarzla tamamlayacaksınız. Ariş Pırlantanın her biri özenle hazırlanmış pırlantalı safir tasarımları Eylül ayında doğanlar ve bu ayda kendine, sevdiklerine şık bir hediye seçmek isteyenler için en ideal seçim olacak.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL