• Geri dön

  • 1.447 Görüntülenme

  • 121 Haber

  • 383 İşletme görüntülenme


Ariş, son dönemin en gözde pırlanta kesimi“baget”in kusursuz örneklerini mücevher severlerin beğenisine sunuyor. Pırlantadaki ustalığı ve tasarımlarıyla fark yaratan Ariş modern, şık ve minimal tarzdaki takılarıyla dikkat çekiyor. Son dönemin trendi baget kesim pırlantalardan oluşan, günlük yaşamda da kullanılabilecek, ışıltılarıyla göz alıcı ve birbirinden zarif yeni modelleriyle Ariş, pırlanta tutkunlarının vazgeçilmezi arasında yer alıyor.

Ariş, son dönemin en gözde pırlanta kesimi “baget”in kusursuz örneklerini mücevher severlerin beğenisine sunuyor. Pırlantadaki ustalığı ve tasarımlarıyla fark yaratan Ariş modern, şık ve minimal tarzdaki takılarıyla dikkat çekiyor. Son dönemin trendi baget kesim pırlantalardan oluşan, günlük yaşamda da kullanılabilecek, ışıltılarıyla göz alıcı ve birbirinden zarif yeni modelleriyle Ariş, pırlanta tutkunlarının vazgeçilmezi arasında yer alıyor.

Benzersiz ustalık ve seçkin bir görünüm
Mücevher sektöründe ilklerin öncüsü Ariş, pırlanta mucizesinin eşsiz güzelliğini göz alıcı tasarımlarla yeni baget koleksiyonunda da sunmaya devam ediyor. Baget ve yuvarlak kesim pırlantaların muhteşem uyumuyla Ariş’in hayranlık uyandıran yüzük, kolye, küpe ve bileklik modelleri, pırlantanın karşı konulmaz ışığını muhteşem bir şekilde yansıtıyor. Baget kesim pırlantaların özel dizilimiyle hayranlık uyandıran tasarımları, tüm bakışları üzerinize çekecek. Ariş Pırlanta’nın“GERÇEK KALİTE DOĞRU FİYAT”anlayışıyla sunduğu onlarca şık tasarımdan oluşan ürünlerine www.arispirlanta.com adresi ve tüm Ariş mağazalarından ulaşabilirsiniz. Ariş’in tüm koleksiyonlarını ve sürprizlerini facebook (Ariş Pırlanta Sanatı), twitter (ArisPirlanta) ve instagram (aris_pirlanta) hesaplarından da takip edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL