• Geri dön

  • 1.569 Görüntülenme

  • 121 Haber

  • 383 İşletme görüntülenme


Ariş Pırlanta, “sen herkesten farklısın” demenin en güzel yollarından birini sunuyor. Siyah pırlantalı tektaşları rose altın ışıltısıyla birleştiren Ariş, klasik seçimlerin dışına çıkmak isteyenler için asil ve göz alıcı alternatifler hazırladı.

Ariş Pırlanta, “sen herkesten farklısın” demenin en güzel yollarından biri olan siyah pırlantalı yüzüklerle, klasik seçimlerin dışına çıkmak isteyenler için göz alıcı alternatifler hazırladı. Mücevher sektörünün öncü markası Ariş Pırlanta, modern ve sıra dışı çizgileri sevenler için siyah pırlantalı tektaş yüzükleri mağazalarında mücevher tutkunlarının beğenisine sunuyor.

Siyah ve rose’un muhteşem uyumu
Siyah pırlantanın fark yaratan etkisini rose altın ışıltısıyla birleştiren siyah tektaş yüzükler, farklı kıyafet kombinleriyle de kullanılabilecek zarif çizgilere sahip… Günün her saatinde şık olmayı tercih eden kadınların vazgeçilmezleri arasında yer alan bu eşsiz yüzüklerle tüm dikkatler üzerinizde olacak.

Ariş Pırlanta’nın “Gerçek kalite doğru fiyat” anlayışıyla, onlarca şık tasarımdan oluşan Ariş Yılbaşı Koleksiyonu ve tüm ürünleri, www.arispirlanta.com ile Ariş mağazalarında sizleri bekliyor. Ariş’in tüm koleksiyonlarını ve sürprizlerini facebook (Ariş Pırlanta Sanatı) ve twitter (ArisPirlanta) sayfalarından da takip edebilirsiniz.

NOT: Ürün fiyatları resim dosyalarının isimlerinde yazmaktadır.
Bilgi için: Amazon İletişim: Jülide Çağlı, 0553 239 48 18, julide@amazoniletisim.com.tr

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL