• Geri dön

  • 1.481 Görüntülenme

  • 119 Haber

  • 383 İşletme görüntülenme


Ariş Pırlanta benzersiz el işçiliğini şimdi de safir, zümrüt ve yakut gibi değerli taşlarla hazırlayıp pırlantalarla bezediği, birbirinden şık tasarımlarla mücevher meraklılarının beğenisine sunuyor. Ariş’in rengarenk tasarımlarıyla sadece göz alıcı olmakla kalmayacak, kış mevsimine de sıcacık bir merhaba diyeceksiniz.

Taşların anlamları duygularınızı ifade edecek…
Pırlantanın ışıltısıyla değerli taşların olağanüstü uyumunu göz kamaştırıcı bir şekilde ortaya koyan Ariş takıları görenleri büyülüyor. Safir, zümrüt ve yakut gibi taşlarla hazırlanan tasarımlar renkleriyle hayranlık uyandırırken, taşların anlamlarına göre mesajları da duygulara hitap ediyor. Sevgi ve bağlılığın sembolü safir, cesaret ve doğallığı ifade eden zümrüt, tutku ve pozitif enerjinin simgesi yakut tasarımlarından oluşan Ariş Pırlanta’nın bu yeni koleksiyonu, hislerinizi en güzel anlatmanın eşsiz bir yolu olacak.

Ariş Pırlanta’nın “Gerçek kalite, doğru fiyat” anlayışıyla, onlarca şık tasarımdan oluşan Ariş Tektaş - Alyans Koleksiyonu ve tüm ürünleri, www.arispirlanta.com ile Ariş mağazalarında sizleri bekliyor. Ariş’in tüm koleksiyonlarını ve sürprizlerini facebook (Ariş Pırlanta Sanatı) ve twitter (ArisPirlanta) sayfalarından da takip edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL