• Geri dön

  • 1.297 Görüntülenme

  • 119 Haber

  • 383 İşletme görüntülenme


Mücevherin öncü markası Ariş Pırlanta, deniz ve gökyüzünün ışığını yansıtan safir taşını, pırlantanın ışıltısıyla buluşturduğu yeni koleksiyonu ile yaz mevsiminin cıvıl cıvıl coşkusunu yansıtıyor. Ariş Safir Koleksiyonu’ndaki eşsiz takılar günün her saatinde, ister plajda isterseniz davetlerde güzelliğinizi taçlandırıyor.

Binlerce yıldır sadakatin ve iyi duyguların sembolü olan safir, Ariş Safir Koleksiyonu’nun eşsiz parçalarıyla yaz coşkusunu müjdeliyor. Masmavi denizlerin ve uçsuz bucaksız gökyüzünün ışığını taşıyan safir, şimdi Ariş’in usta ellerinde buluştuğu pırlanta ile çok daha ihtişamlı bir görünüm sergiliyor.

Kralların taşı, mavinin en güzel tonlarını yansıtıyor
Yaz mevsiminin coşkusunu yansıtan Ariş Safir Koleksiyonu, eşsiz tasarımlarıyla günün her saatinde, ister plajda isterseniz davetlerde güzelliğinizi taçlandırıyor. Safirin pırlanta ile gözalıcı dansını sergileyen koleksiyonda yer alan birbirinden zarif tasarımlardaki kolye, küpe ve yüzükler asaletinizi çok daha ön plana çıkarıyor. “Kralların taşı” olarak da bilinen safir, mavinin en güzel tonlarını barındıran, deniz ve gökyüzünün huzurunu hissettiren muhteşem bir ışıltıya sahip… Mücevher dünyasının gözdeleri arasında yer alan safiri pırlantanın sonsuz ışıltısıyla buluşturan Ariş Safir Koleksiyonu, farklı ve zengin tasarımlarını beğeninize sunarken, mavinin bin bir tonunda sizi harika bir yolculuğa çıkarıyor.

Ariş Pırlanta’nın “Gerçek kalite doğru fiyat” anlayışıyla, onlarca şık tasarımdan oluşan Ariş Safir Koleksiyonu ve tüm ürünleri, www.arispirlanta.com ile Ariş mağazalarında sizleri bekliyor. Ariş’in tüm koleksiyonlarını ve sürprizlerini facebook (Ariş Pırlanta Sanatı) ve twitter (ArisPirlanta) sayfalarından da takip edebilirsiniz. Not: Ürün fiyatları görsel dosya isimlerinde yer almaktadır.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL