• Geri dön

  • 1.621 Görüntülenme

  • 121 Haber

  • 383 İşletme görüntülenme


Mücevherin öncü markası Ariş Pırlanta, milyonların büyük bir heyecanla izlediği Kanal D’de yayınlanan Sadakatsiz dizisine sponsor oldu. Başrollerini Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen ve Berkay Ateş’in paylaştığı başarılı dizi yeni sezonda Türkiye’nin, adı pırlanta ile özdeşleşmiş en köklü ve güvenilir markası Ariş’in katkılarıyla izleyicileri ile buluşacak.

Ariş’in eşsiz ışıltısı dizi takipçilerini de saracak

Tasarımlarıyla mücevher sektöründe trendleri belirleyen Ariş Pırlanta, eşsiz ışıltıdaki takılarıyla en mutlu günlerinizde olduğu gibi dizi keyfinizde de sizleri yalnız bırakmayacak. Benzersiz seçeneklerdeki, göz alıcı ürünleri ile size eşlik eden Ariş Pırlanta, Sadakatsiz dizisin sponsor olması ile birlikte önümüzdeki haftalarda takipçilerine çok özel sürprizler de sunmaya hazırlanıyor.

Ariş Pırlanta’nın “Gerçek kalite doğru fiyat” anlayışıyla, yüzlerce şık tasarımlardan oluşan tüm koleksiyonları ve ürünleri,  ile Ariş mağazalarında sizleri bekliyor. Ariş’in tüm koleksiyonlarını ve sürprizlerini instagram (aris_pirlanta) facebook (Ariş Pırlanta Sanatı) ve twitter (ArisPirlanta) sayfalarından da takip edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL