• Geri dön

  • 687 Görüntülenme

  • 122 Haber

  • 383 İşletme görüntülenme


Mücevher sektörünün öncü markası Ariş Pırlanta, göz kamaştıran elmas tasarımları ile günün her saatinde ışıltınızı tamamlıyor. Dünyanın en değerli taşı olan elmas, Ariş Pırlanta tasarımlarında hayat buluyor.

Geçmişi ve geleceği bir arada bulunduran modern çizgilere sahip tasarımlardan oluşan elmas kolye, yüzük ve küpeden oluşan ürünler Ariş Pırlanta mağazalarında mücevher tutkunlarına sunuluyor. Ariş Pırlanta’nın elmas modelleri arasında, klasik çizgilerden, farklı kesimlerde elmasların kullanıldığı sade ve şık tasarımlara kadar çok sayıda seçenek yer alıyor.

Şifa Kaynağı Elmas

Geçmiş zamanlarda güce sahip olmak isteyenler, tüm kötülüklerden korunduklarına inandıkları için elmas takılar takıyordu. Günümüzde ise elmas tüm kıyafetlerin tamamlayıcısı olmasının yanında birçok şifa da dağıtıyor. Elmas maddi olarak oldukça değerli bir taş özelliği taşıyor. Zihinsel ve ruhsal sağlığı düzenleyen Elmas taşının güç, kuvvet veren bir enerjisi bulunmanın yanında aşk ve sevgiyi de tetiklediğine inanılır. Beyin fonksiyonlarını artırır. Bedensel arınmayı kolaylaştırdığı için olumsuz düşünceleri temizler, negatif enerjiyi alır, pozitif davranışları tetikleyerek, çevreye olumlu enerji saçar. Ayrıca elması üzerinde taşıyanlar kaza, nazar, olumsuz enerji, hastalıklardan da korunur. Elmas neşe ve mutluluk, hoşgörü ve sadakat simgesi olarak da bilinir.

Ariş Pırlanta’nın “Gerçek kalite doğru fiyat” anlayışıyla, yüzlerce şık tasarımlardan oluşan tüm koleksiyonları ve ürünleri, www.arispirlanta.com ile Ariş mağazalarında sizleri bekliyor. Ariş’in tüm koleksiyonlarını ve sürprizlerini instagram (aris_pirlanta) facebook (Ariş Pırlanta Sanatı) ve twitter (ArisPirlanta) sayfalarından da takip edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL