• Geri dön

  • 498 Görüntülenme

  • 122 Haber

  • 383 İşletme görüntülenme


Mücevherin öncü markası Ariş Pırlanta, 21 Eylül Dünya Barış Günü’ne özel tasarladığı sembol tasarımlar ile pozitif düşünceleri gerçekleştirmek isteyenlere birbirinden şık seçenekler sunuyor. Çok özel sembollerden oluşan tasarımlar zarif ve modern çizgileriyle günün her saatinde size eşlik edecek.

Ariş Pırlanta, sevgi, umut, barış, güvercin gibi birçok sembolün yer aldığı tasarımlarını mücevher sevenlerin beğenisine sunuyor. 21 Eylül Dünya Barış Günü’ne özel Ariş Pırlanta tarafından hazırlanan, modern formu ile dikkat çeken kolye ve bileklikler kullanıcısına pozitif enerji yayacak.

Mücevherde farklı tasarımları ile herkesin beğenisini kazanan Ariş Pırlanta, barış dileklerinin gerçek olmasını isteyenler için hazırladığı sembol kolye ve bileklikler ile hayata daha huzurla bakmanızı sağlayacak. Kişiye özel dilekleri yansıtan bu özel tasarım kolye ve bileklikleri takanlar, pozitif enerjiyi hissederek, hayata karşı umutları yükselecek.

Ariş Pırlanta’nın “Gerçek kalite doğru fiyat” anlayışıyla, yüzlerce şık tasarımlardan oluşan tüm koleksiyonları ve ürünleri, www.arispirlanta.com ile Ariş mağazalarında sizleri bekliyor. Ariş’in tüm koleksiyonlarını ve sürprizlerini instagram (aris_pirlanta) facebook (Ariş Pırlanta Sanatı) ve twitter (ArisPirlanta) sayfalarından da takip edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL