• Geri dön

  • 1.537 Görüntülenme

  • 121 Haber

  • 383 İşletme görüntülenme


Ariş Pırlanta’nın Dilek Kolyeleri yeni yılda size sevgi, şans, bolluk, müjde ve umut getirecek. Yeni yıl dileklerinizin rehberi olacak Dilek Kolyeleri, 2020’de vazgeçilmez takılarınız arasında yer alacak.

2020 sevgi, şans, bolluk getirecek
Birbirinden farklı tasarımlarıyla dikkat çeken kolyelerin her biri bir dileği ifade ediyor. Altın el işçiliğinin en güzel örneğini sunan kolyeler, yeni yılda arzularınıza eşlik ederken, anlamlı bir hediye vermek isteyenler için de ideal seçenekler sunuyor. Sizi ve sevdiklerinizi mutlu edecek, yeni yılda tüm güzellikleri, sürprizleri hayatınıza taşıyacak olan Dilek Kolyeleri, Ariş Pırlanta’nın Semboller Koleksiyonu’nun da en ilgi çeken parçalarını oluşturuyor. Dileklerinizi ifade etmenin en güzel halini yansıtan bu eşsiz kolyeler, Ariş mağazalarında sizi bekliyor.

Ariş Pırlanta’nın “Gerçek kalite doğru fiyat” anlayışıyla, onlarca şık tasarımdan oluşan Ariş Tektaş - Alyans Koleksiyonu ve tüm ürünleri, www.arispirlanta.com ile Ariş mağazalarında sizleri bekliyor. Ariş’in tüm koleksiyonlarını ve sürprizlerini facebook (Ariş Pırlanta Sanatı) ve twitter (ArisPirlanta) sayfalarından da takip edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL