• Geri dön

  • 216 Görüntülenme

  • 122 Haber

  • 383 İşletme görüntülenme


Ariş Pırlanta, gençlere Türkiye genelinde destek veren Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) ile anlamlı bir iş birliğine girdi. Ariş Pırlanta online alışveriş yapan her müşterisi adına TOG’a bağışta bulunarak gençlerin eğitimine katkıda bulunmayı amaçlıyor.

118 yıllık geçmişiyle mücevher sektörünün köklü ve öncü yüzyıllık markası olan Ariş Pırlanta, gençlerin eğitimine katkıda bulunarak onların hayatlarına dokunmak amacıyla Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) ile bir yardım kampanyası başlattı. Bu proje kapsamında Ariş Pırlanta online alışveriş yapan her müşterisi adına TOG’a 250 TL bağışta bulunarak gençlerin eğitimine katkıda bulunmayı amaçlıyor.

Gençlerin kişisel gelişimlerine katkı sağlamayı amaç edinen ve onların değişim hayallerine destek olan TOG ile bu işbirliğine girmekten mutluluk duyduklarını belirten Ariş Pırlanta Satış ve Pazarlama Direktörü Eda Güzeliş, “Geleceğimizi oluşturan ve toplumun en önemli yapı taşlarını oluşturan çocuklara ve gençlere her zaman önemli destekleri olan TOG’un bu anlam taşıyan sosyal sorumluluk projesinde yer almak bizim için de çok heyecan ve mutluluk verici’’ dedi.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL