• Geri dön

  • 869 Görüntülenme

  • 122 Haber

  • 383 İşletme görüntülenme


Ariş Pırlanta Babalar Günü için hazırladığı tasarımlarla sevginize pırlanta ışıltısı katıyor. En özel günlerinde babaları unutmayan Ariş Pırlanta kıymetli babalarımız için şık ve anlamlı hediye seçenekler hazırladı.

Ariş Pırlanta’da şıklığına özen gösteren babalar için birçok hediye seçeneği bulunuyor. Bu çok özel tasarımlar arasında kol düğmelerinden yüzüklere, tespih modellerinden bileklikler olmak üzere birbirinden şık ve anlamlı seçenekler yer alıyor.

Ariş Pırlanta’nın erkek koleksiyonunda bileklikler dikkat çekiyor. 2023 retro trendini bilekliklere yorumlayan marka, şık görünmeyi tercih eden ama farklılığını da ortaya koymak isteyen babaların tercihi olacak.

Dinamik bir stil için çağdaş bir tasarım sunan Ariş Pırlanta erkek koleksiyonunda yer alan kol düğme ve yüzükler ise yoğun iş günlerinde rahatlıkla kullanılabilir. Pırlanta ‘nın dokunuşu ile tasarlanan modeller sportif seçimlerin yanı sıra takım elbiselerle de büyük uyum taşıyacak.

Erkek koleksiyonunda bulunan şık tasarımlar karizmatik babalar için ideal bir hediye seçeneği olacak.

Ariş Pırlanta’nın “Gerçek kalite doğru fiyat” anlayışıyla, onlarca şık tasarımdan oluşan Ariş Babalar Günü Koleksiyonu ve tüm ürünleri, www.arispirlanta.com ile Ariş mağazalarında sizleri bekliyor. Ariş’in tüm koleksiyonlarını ve sürprizlerini facebook (Ariş Pırlanta Sanatı) ve twitter (ArisPirlanta) sayfalarından da takip edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL