• Geri dön

  • 1.232 Görüntülenme

  • 122 Haber

  • 383 İşletme görüntülenme


Mücevherin öncü markası Ariş Pırlanta sonbaharın renklerini yansıtarak tasarladığı çiçekli ve yaprak tasarımlı broşlar kıyafetlere şıklık katacak.

Mücevher sektörünün öncü markası Ariş Pırlanta, çiçek ve yaprak motiflerini broşlara yansıtarak mücevher tutkunlarının beğenisine sunuyor. Modern tasarımları ile göz dolduran Ariş, broş koleksiyonu ile sonbaharda kıyafetlerin tamamlayıcı olacak modern tasarımlar sunuyor.

Yazın etkisi Sonbahar ’da devam ediyor

Doğa desenli broşlar sıcak tasarımları ruhunuzu saracak. Ceket, gömlek, kazak gibi birçok kıyafet ile kombinleyeceğiniz çiçek ve yaprak motifli broşlarla yazın etkisini sonbahar da hissedeceksiniz. Doğanın tüm özelliklerini yansıtan renkli taşlarla ve pırlantalarla hazırlanan birbirinden şık broşları hem sonbahar stilinizi renklendirecek hem de ışıltınızla fark yaratmanızı sağlayacak.

Özenle seçilmiş pırlantalarla ve renkli değerli taşlarla bezenmiş pek çok şık seçenek Ariş Pırlanta’nın Sonbahar koleksiyonlarında sizleri bekliyor.

Ariş Pırlanta’nın birbirinden şık koleksiyonlarına ve tasarımlarına tüm Ariş mağazalarından ve www.arispirlanta.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL