• Geri dön

  • 132 Görüntülenme

  • 122 Haber

  • 383 İşletme görüntülenme


Ariş Pırlanta’nın antik çağdan ilham alarak tasarladığı Hayat Ağacı sembollü kolye ile enerjinizi yenileyin.

Ariş Pırlanta’nın Orman Haftası’na özel tasarladığı “Hayat Ağacı” kolye modeli birçok olumlu enerjiyi sembolize ediyor. Birbirinden şık ve anlamlı tasarımlarıyla, günün her saati kullanabileceğiniz “Hayat Ağacı sembollü kolye ile istediğiniz birçok olumlu enerjiyi tek sembolde hissedeceksiniz.

Hayat Ağacı birçok özellik taşıyor

Aile, hayat, verimlilik, canlılık, şans, bolluk, bereket, devamlılık, köklenmek ve büyümek gibi derin anlamların yüzyıllardır sembolü haline de gelmiş olan Hayat Ağacı, Ariş Pırlanta’nın tasarımlarında hayat buluyor. Antik çağlarda Mısırlılar hayat ağacı kolyelerinin yaşamın sürekliliğini, Yunanlılar sağlık ve bereketi, Roma ve Keltler ise hayatın umutlu geleceğini temsil ettiğine inanıyorlardı. Yaşamı, canlılığı, yenilenmeyi, kök salmayı sevenler için özel olarak üretilen Hayat Ağacı kolyesine Ariş Pırlanta farkı ile sahip olabilirsiniz.

Ariş Pırlanta’nın “Gerçek kalite doğru fiyat” anlayışıyla, onlarca şık tasarımdan oluşan tüm koleksiyon ve ürünleri, www.arispirlanta.com ve Ariş mağazalarında sizleri bekliyor. Ariş’in tüm koleksiyonlarını ve sürprizlerini facebook (Ariş Pırlanta Sanatı) ve twitter (ArisPirlanta) sayfalarından da takip edebilirsiniz.

Not: Ürün fiyatları görsel dosya isimlerinde yer almaktadır.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL