• Geri dön

  • 1.354 Görüntülenme

  • 122 Haber

  • 383 İşletme görüntülenme


Doğanın mucizevi formlarından biri olan kar taneleri, Ariş Pırlanta’nın 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel hazırladığı, pırlanta ve değerli taşlarla bezeli eşsiz kolye tasarımlarından oluşan koleksiyonuyla şimdi çok daha göz kamaştırıcı. Eşsiz sevginizin sembolü olacak bu kolyelerden biri, sadece sizin aşkınızı anlatmak için tasarlandı.

Modern ve şık tasarımlarının yanı sıra eşsiz kalitedeki pırlantalarıyla da fark yaratan Ariş, aşkla kenetlenmiş kalplerin yolculuğuna kar kadar temiz ve saf olan “Kar tanesi kolyeleri” ile eşlik ediyor. Sevgililer Günü’ne özel, ışıltısıyla göz kamaştıran kar tanesi tasarımlı kolyeler ile aşk ve bağlılığınızı en güzel şekilde ifade edeceksiniz.

Her aşk eşsizdir

Aşkınızın benzersiz oluşunu yansıtacağınız edeceğiniz en güzel simgelerden biri olan kar taneleri kolyeler, Ariş’in olağanüstü ustalığıyla beyaz ve sarı altından hazırlandı. Pırlantanın yanı sıra değerli taşlarla bezeli kar tanesi tasarımlı kolyeler, 14 Şubat’ta aşkınızı anlatmanın eşsiz bir yolu olacak.

Ariş Pırlanta’nın “Gerçek kalite doğru fiyat” anlayışıyla, onlarca şık tasarımdan oluşan Ariş Sevgililer Günü Koleksiyonu ve tüm ürünleri, www.arispirlanta.com ile Ariş mağazalarında sizleri bekliyor. Ariş’in tüm koleksiyonlarını ve sürprizlerini facebook (Ariş Pırlanta Sanatı) ve twitter (ArisPirlanta) sayfalarından da takip edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL