• Geri dön

  • 1.540 Görüntülenme

  • 119 Haber

  • 383 İşletme görüntülenme


Pırlantadaki ustalığı ve tasarımlarıyla fark yaratan Ariş Pırlanta, Sevgililer Günü’nde aşkınızı benzersiz ışıltılarla anlatmanın en güzel alternatiflerini sunuyor. Modern ve şık tasarımlarının yanı sıra eşsiz kalitedeki pırlantalarıyla da fark yaratan Ariş, aşkla kenetlenmiş kalplerin yolculuğuna benzersiz tektaş pırlanta yüzüklerle eşlik ediyor.

Aşkınız Ariş ışıltısıyla parlasın
Sevgililer Günü’ne özel, ışıltısıyla göz kamaştıran ve en özel anlarınıza şahitlik edecek Ariş tektaş pırlanta yüzükleri ile aşk ve bağlılığınızı en güzel şekilde ifade edeceksiniz. Bu benzersiz hediyelerle sevgilinizin kalbini bir kaz daha fethederken, hayatınızın sonuna kadar unutamayacağınız anlara da imza atacaksınız. Sevgililer Günü’nde kalbinizin sahibine sunacağınız tektaş pırlanta yüzükle aşkınızı ölümsüz kılmak için Ariş Pırlanta mağazalarına uğramanız yeterli.

Ariş Pırlanta’nın “GERÇEK KALİTE DOĞRU FİYAT” anlayışıyla, onlarca şık tasarımdan oluşan Ariş Tektaş Koleksiyonu ve tüm ürünleri www.arispirlanta.com ile Ariş mağazalarında sizleri bekliyor. Ariş’in tüm koleksiyonlarını ve sürprizlerini facebook (Ariş Pırlanta Sanatı) ve twitter (ArisPirlanta) sayfalarından da takip edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL