• Geri dön

  • 364 Görüntülenme

  • 122 Haber

  • 383 İşletme görüntülenme


Zarafetin ve şıklığın tamamlayıcısı olan suyolu pırlanta tasarımlar, Ariş Pırlanta’nın gözalıcı modelleriyle stil sahibi kadınların mücevher kutusunda olması gereken en özel seçenekler arasında yerini alacak.

Ariş Pırlanta suyolu bileklikleri, zarif ve estetik duruşunun yanı sıra yarattığı eşsiz güzelliği ile mücevher seven kadınları büyülemeye devam ediyor.

Ustalıkla, her zevke uygun olarak hazırlanan suyolu bileklikler Ariş kadınları için özel olarak tasarlandı. Pırlantanın büyüleyen ışıltısıyla göz kamaştıran tasarımlara sahip suyolu bileklik yılbaşı akşamı şıklığı yakalamak isteyen kadınların vazgeçilmez mücevheri olacak.

Hediye seçeneği olacak güzellikte

Ariş Pırlanta’nın özel olarak pırlantalardan tasarladığı suyolu bileklikler, gece ve gündüz şıklığı yakalamak isteyen kadınların vazgeçilmezi olacak. Zarif ve estetik duruşunun yanı sıra yarattığı ihtişamlı şıklığıyla sevdiğinize vereceğiniz en değerli hediye olacak.

Ariş Pırlanta’nın “Gerçek kalite doğru fiyat” anlayışıyla, onlarca şık tasarımdan oluşan tüm ürünleri, www.arispirlanta.com ile Ariş mağazalarında sizleri bekliyor. Ariş’in tüm koleksiyonlarını ve sürprizlerini facebook (Ariş Pırlanta Sanatı) ve twitter (ArisPirlanta) sayfalarından da takip edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL