• Geri dön

  • 184 Görüntülenme

  • 122 Haber

  • 383 İşletme görüntülenme


Mücevherin öncü markası Ariş Pırlanta dünya kadınlarının rengi mor tasarımları ile 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne dikkat çekiyor.

Mücevherin öncü markası Ariş Pırlanta mor renkli tasarımları ile 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor. Adalet ve haysiyeti temsil eden Mor rengi ile kadınlarla, dayanışma ve birlik içerisinde olmayı vurguluyor.

Ariş Pırlanta, morun sımsıcak rengini taşıyan ametist taşlarından ilham alarak Kadınlar Günü’ne özel mücevherler hazırladı. Koleksiyonda zarif kolye uçları, yüzükler, küpeler ve bileklikler gibi birçok alternatif yer alıyor.

Hayata karşı dik duranların rengi: Mor

Hayata karşı dik durmanın sonsuz gücünü ve mutluluğunu takılarına yansıtan Ariş Pırlanta, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel mor renkli tasarımları ile bu özel günü hep beraber kutluyor.

Ariş Pırlanta’nın “Gerçek kalite doğru fiyat” anlayışıyla, onlarca şık tasarımdan oluşan tüm ürünleri, www.arispirlanta.com ile Ariş mağazalarında sizleri bekliyor. Ariş’in tüm koleksiyonlarını ve sürprizlerini facebook (Ariş Pırlanta Sanatı) ve twitter (ArisPirlanta) sayfalarından da takip edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL