• Geri dön

  • 1.607 Görüntülenme

  • 122 Haber

  • 383 İşletme görüntülenme


Ariş Pırlanta, Babalar Günü için hazırladığı tasarımlarla hayatınızın kahramanlarına eşsiz hediye alternatifleri sunuyor. Şık olduğu kadar anlamlı sembollerle taçlandırılmış olan pırlantalı bileklik, yüzük, kalem ve kol düğmelerinden oluşan takılarla bu Babalar Günü’nde en özel hediye sizin seçtiğiniz olacak.

Ariş Pırlanta, Babalar Günü için hazırladığı tasarımlarla hayatınızın kahramanlarına eşsiz hediye alternatifleri sunuyor. Şık olduğu kadar anlamlı sembollerle taçlandırılmış olan pırlantalı bileklik, yüzük, kalem ve kol düğmelerinden oluşan takılarla bu Babalar Günü’nde en özel hediye sizin seçtiğiniz olacak. Pırlantanın sonsuz ışığıyla babanıza olan sevginizi yansıtabileceğiniz tüm modeller günün her saatinde kullanabilecekleri şekilde tasarlandı.

Babanıza doğanın enerjisini hediye edin
Pırlantadaki ustalığını modern tasarımlarıyla birleştiren Ariş Pırlanta’nın Babalar Günü için hazırladığı özel koleksiyondaki parçalar her zevke hitap ediyor. Yaratıcının ve doğanın mucizevi enerjisini taşıdığına inanılan Adinkra sembolünün de bulunduğu koleksiyonun parçaları, babanız için en güzel hediye alternatiflerini içeriyor.

Ariş Pırlanta Babalar Günü’ne özel koleksiyonunda yer alan tüm aksesuarlara Ariş Pırlanta mağazalarından ve www.arispirlanta.com adresinden ulaşabilirsiniz. Ariş’in tüm koleksiyonlarını ve sürprizlerini facebook (Ariş Pırlanta Sanatı) ve twitter (ArisPirlanta) sayfalarından da takip edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL