• Geri dön

  • 1.340 Görüntülenme

  • 122 Haber

  • 383 İşletme görüntülenme


Yılbaşı gecesini bu yıl ister evde olun isterseniz dışarda dostlarınızla beraber yeni yıla şık bir şekilde merhaba diyebilirsiniz. Ariş Pırlanta’dan, kendinizi mutlu hissetmeniz ve göz alıcı ışıltınızı yaymak için kıyafetleriniz ile yılbaşı şıklığını tamamlayacak, o gece size kendinizi harika hissettirecek stil önerileri...

Yılın son günü umutların, coşkunun, hayallerin dorukta olduğu en güzel günlerden biri… Yeni bir yılı karşılamaya hazırlanırken şıklığınızla kendinizi pozitif hissetmek, ister evde isterseniz dışarıda yeni yılı en güzel şekilde karşılamak için küçük dokunuşlar size yetecek. 2022 senesine girerken kıyafet ve mücevher kombinelerinizle yılbaşı gecesinin ruhunu yakalamak için Ariş Pırlanta’nın stil önerilerine göz atmaya ne dersiniz? Ariş Pırlanta, yılbaşı şıklığınızı tamamlayacak minik tüyolarla size kendinizi harika hissettirecek seçenekler sunuyor.

Parlak kumaşlarla zarif ışıltıların eşsiz uyumu

Yılın en gösterişli gecesi için kıyafet tercihiniz parlak ve ışıltılı kumaşlardan yana ise mücevherinizin fazla ihtişamlı ve abartılı olmaması daha şık görünmenizi sağlayacak. Bunun için tektaş yüzük, kolye, küpe gibi parçaları tercih edebilir veya baget yüzükler, abartıdan uzak zarif ışıltılarından faydalanabilirsiniz.

Dekolte kıyafetler değerli renkli taşlarla daha göz alıcı

Yakası açık dekolte bir kıyafet giyecekseniz, gerdanlık veya uzun kolyeler takabilir, gösterişli bir küpe seçebilir ya da dikkatleri üzerine toplayan pırlanta veya zümrüt, yakut, safir gibi renkli taşlarla hazırlanan bir yüzüğü tercih edebilirsiniz.

Sade ve klasik kıyafetler tercih edenler

Yeni yıla girerken dostlarınızla samimi bir ortamda spor veya klasik tarz kıyafetinizin rengi de mücevher uyumu için belirleyici bir faktör. Gece için renk tercihiniz siyah ise inci takılar kıyafetlerinize zarif ve şık bir görünüm kazandıracak. İnci koleksiyonunda yer alan yüzük, kolye, küpe ve bilekliklerle kıyafetinizi tamamlayabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL