• Geri dön

  • 1.334 Görüntülenme

  • 122 Haber

  • 383 İşletme görüntülenme


Mücevherin öncü markası Ariş Pırlanta, Dünya Sarılma Gününe özel hazırladığı koleksiyonu ile sarılmanın verdiği mutluluğu eşsiz kolyelerine yansıtıyor. Bu özel tasarım kolyeler zarif olduğu kadar şık görünümü ile dikkatleri çekiyor.

Mücevherde trendleri belirleyen Ariş Pırlanta mutluluğu ve şefkati temsil eden farklı tasarımlardan oluşan kolyelerini mücevher severlerin beğenisine sunuyor. Modern formu ile dikkat çeken kolye tasarımları ile sarılmanın verdiği hissi her daim hissedeceksiniz.

Sarılmak huzur ve güç verir

Sarılmak, insanın sevdiği, değer verdiği kişilerin sıcaklığını hissetmek huzur verir. Mücevherde farklı tasarımları ile herkesin beğenisini kazanan Ariş Pırlanta, huzuru ve gücü temsil eden kolye tasarımları ile hayata daha olumlu bakmanızı sağlayacak. Şefkati yansıtan bu özel tasarım kolyeleri takanlar, negatif enerjiden kurtularak pozitif enerjiyle dolduklarını hissedecekler.

Ariş Pırlanta’nın “Gerçek kalite doğru fiyat” anlayışıyla, yüzlerce şık tasarımlardan oluşan tüm koleksiyonları ve ürünleri, www.arispirlanta.com ile Ariş mağazalarında sizleri bekliyor. Ariş’in tüm koleksiyonlarını ve sürprizlerini instagram (aris_pirlanta) facebook (Ariş Pırlanta Sanatı) ve twitter (ArisPirlanta) sayfalarından da takip edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL