• Geri dön

  • 1.288 Görüntülenme

  • 119 Haber

  • 383 İşletme görüntülenme


Doğanın sunduğu güzellikleri hatırlatan bir koleksiyon...

Ariş Pırlanta’dan Hayvanlar Alemi Koleksiyonu

Mücevherin öncü markası Ariş Pırlanta, sevimli dostlarımızı eşsiz bir koleksiyonda buluşturdu. Ariş Pırlanta’nın Hayvanlar Alemi Koleksiyonu, hayvanların sahip oldukları özelliklerle özdeşleşen sembolik anlamlarını ve tasarımlarda kullanılan taşların olumlu enerjilerini yansıtıyor.

Mücevherin öncü markası Ariş Pırlanta, sevimli dostlarımızı Hayvanlar Alemi Koleksiyonu’nda buluşturdu. Doğanın sunduğu eşsiz güzellikleri hatırlatmak için hayvanların sahip olduğu olağanüstü özellikleri hayatınıza yansıtacak sembol ve figürlerden oluşan koleksiyon, tasarımlarında kullanılan değerli taşların olumlu enerjileri ile kendinizi yenilenmiş hissetmenizi de sağlayacak.

Zarif olduğu kadar anlamlı da...

Kediden baykuşa, balıktan köpeğe çeşitli hayvan figürlerinin yer aldığı Ariş Hayvanlar Alemi Koleksiyonu, mücevhere dönüşen formlarıyla görenleri büyülüyor. Değerli taşlarla hazırlanan koleksiyon, özel tasarımlardaki kolye ve yüzükleriyle, siz ve sevdikleriniz için zarif olduğu kadar anlamlı seçenekler sunuyor.

Ariş Pırlanta’nın “Gerçek kalite doğru fiyat” anlayışıyla, onlarca şık tasarımdan oluşan Ariş Hayvanlar Alemi Koleksiyonu ve tüm ürünleri, www.arispirlanta.com ile Ariş mağazalarında sizleri bekliyor. Ariş’in tüm koleksiyonlarını ve sürprizlerini facebook (Ariş Pırlanta Sanatı) ve twitter (ArisPirlanta) sayfalarından da takip edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL