• Geri dön

  • 1.382 Görüntülenme

  • 122 Haber

  • 383 İşletme görüntülenme


Mücevher sektörünün öncü firmalarından Ariş Pırlanta, yılbaşı gecesi genç kızlara kıyafetleri ile kombin yapabilecekleri altın kolye seçenekleri sunuyor. Dileklerin gerçekleşeceği yeni yılda bilgelik, umut, güç, şans ve karizma sembolü kolyeler ile gecenin parıldayan yıldızları gençler olacak.

Mücevher sektörünün öncü markası Ariş Pırlanta, yeni yılda gençlerimizi de unutmadı. New Age kıyafetleri seçenler için şık ve modern tasarımlı kolyeler yeni yıl akşamında kıyafetlerin tamamlayıcısı olacak. Sevdiklerine hediye seçiminde kararsız kalanların yardımına da Ariş Pırlanta’nın birbirinden şık modellerden oluşan kolye koleksiyonu yetişiyor.

Kırmızı ve mine tasarımların modern uyumu

Kırmızının fark yaratan etkisinin yanı sıra yeni yıl için umut, şans, güç ve beklentiyi sembolize eden tasarımlardaki altın kolyeler, dileklerinizle birlikte farklı kıyafet kombinleri ile kullanılabilecek zarif çizgilere sahip. Günün her saatinde şık olmayı tercih eden gençlerin vazgeçilmezleri arasında yer alan bu eşsiz kolye tasarımlar ile onları yılbaşı gecesinde de göz alıcı kılacak. Hem kendiniz hem de sevdikleriniz için eşsiz bir hediye seçeneği de olan Ariş Pırlanta’nın altın ve sembol kolyeleri, çok çeşitli alternatifleri ile her zevke hitap ediyor.

Ariş Pırlanta’nın “Gerçek kalite doğru fiyat” anlayışıyla, onlarca şık tasarımdan oluşan renkli tasarımları ve tüm ürünleri, www.arispirlanta.com ile Ariş mağazalarında sizleri bekliyor. Ariş’in tüm koleksiyonlarını ve sürprizlerini facebook (Ariş Pırlanta Sanatı) ve twitter (ArisPirlanta) sayfalarından da takip edebilirsiniz. Not: Ürün fiyatları görsel dosya isimlerinde yer almaktadır.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL