• Geri dön

  • 1.395 Görüntülenme

  • 121 Haber

  • 383 İşletme görüntülenme


Mücevherin öncü markası Ariş Pırlanta, hayatınızın en mutlu gününü birbirinden şık alyans modelleri ile taçlandırıyor. Ariş’in aşk, bağlılık ve mutluluğu simgeleyen pırlantalı alyansları, o özel günü ışıltısıyla daha da görkemli kılacak.

Bir ömür boyu sürecek mutluluğunuza aşkla atılan imza Ariş’in pırlantalı alyansları, klasik ve modern, şık tasarımlarıyla her zevke hitap ediyor. Evliliğin vazgeçilmez sembolü alyans, Ariş Pırlanta’nın usta ellerinde şekillenirken pırlantanın benzersiz ışıltısıyla, hayatınızın en özel gününü taçlandırıyor.

Benzersiz alyans tasarımları
Altın ve pırlantalı alyanslarla en mutlu gününüze ışıltı katan Ariş, benzersiz tasarımlarıyla göz kamaştırıyor. Düz, bombeli, ince, kalın, sarı, rose ve beyaz altın, pırlantalı altın gibi çok çeşitli seçenekleriyle en güzel alyanslar Ariş Pırlanta’da.

Evlenecek çiftlere farklı model alternatifleriyle birlikte çok özel fiyat avantajları da sunan Ariş Pırlanta’nın “Gerçek kalite doğru fiyat” anlayışıyla, onlarca şık tasarımdan oluşan alyans modelleri ile tüm ürünleri, www.arispirlanta.com ve Ariş mağazalarında sizleri bekliyor. Ariş’in tüm koleksiyonlarını ve sürprizlerini facebook (Ariş Pırlanta Sanatı) ve twitter (ArisPirlanta) sayfalarından da takip edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL