• Geri dön

  • 1.530 Görüntülenme

  • 122 Haber

  • 383 İşletme görüntülenme


Ariş Pırlanta’nın gezegenimizin formundan ilham alarak hazırladığı Dünya Kolye, şık görünümü kadar taşıdığı anlamla da etkileyici, sıra dışı bir hediye seçeneği.Gezegenimize olan sevgiyi ve dünya kadar sevdiğimiz her şeyi ifade eden bu eşsiz tasarım Ariş’in ustalığıyla da göz kamaştırıyor.

Dünyanın, yaşamın ve sağlığın değerini bir kez daha anladığımız son dönemde, Ariş Pırlanta tarafından gezegenimizin formundan ilham alınarak hazırlanan Dünya Figürlü Altın Kolye, şık görünümü kadar taşıdığı anlamla da etkileyici, sıra dışı bir hediye seçeneği.

Şifanın ve sevginin sembolü
Dünya haritasının yer aldığı küre şeklindeki kolye, altın üzerine işleme ve mine uygulaması ile hazırlandı. Tüm canlıların evi “Dünyamız”ın, Ariş Pırlanta’nın eşsiz işçilik ve ustalığı ile özenle, zarafetle tasarlanmış şık altın kolye şeklindeki formu, gezegenimize olan sevgiyi ve dünya kadar sevdiğimiz her şeyi ifade ediyor. İyileşmenin, iyi hissetmenin, şifanın ve sevginin bir sembolü olarak boynunuzda taşıyacağınız, sevdiklerinize de hediye edebileceğiniz Dünya Kolye, hem görünümü hem de anlamıyla sadece yılbaşı için değil tüm özel günleriniz için de çok etkili bir seçim olacak.

Altının ışıltısı ile parlayan, mine uygulaması ile renklendirilen Dünya Kolye ile pozitif enerjiyi ve sevginin iyileştiren etkisini hissedin. Bunun için www.arispirlanta.com adresini ya da size en yakın Ariş Pırlanta mağazasını ziyaret etmeniz yeterli olacak.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL