• Geri dön

  • 1.386 Görüntülenme

  • 119 Haber

  • 383 İşletme görüntülenme


Ariş Pırlanta Aralık ayına özel kampanyası ile mücevherseverlere unutamayacakları fırsatlar sunuyor. Kampanya çerçevesinde Ariş’in olağanüstü tasarımlarıyla hayat bulan yakuttan zümrüte, safirden ametiste kadar tüm renkli taşlı takılar yüzde 40 indirimli fiyatlarla meraklılarıyla buluşacak. Üstelik bu nadide renkli taşlarla bezeli takılar, Ariş’in Aralık ayına özel fiyatlarıyla, hem kendiniz hem de sevdikleriniz için eşsiz bir yeni yıl hediyesi olacak.

Ariş Pırlanta Aralık ayına özel kampanyası ile mücevherseverlere unutamayacakları fırsatlar sunuyor. Kampanya çerçevesinde Ariş’in olağanüstü tasarımlarıyla hayat bulan yakuttan zümrüte, safirden ametiste kadar tüm renkli taşlı takılar yüzde 40 indirimli fiyatlarla meraklılarıyla buluşacak.

Yeni yıl için göz alıcı hediye seçenekleri
Renkli taşlarla süslü takılar Ariş’in Aralık ayına özel fiyatlarıyla, hem kendiniz hem de sevdikleriniz için eşsiz bir yeni yıl hediyesi de olacak. Ariş’in, 2021’i tüm güzel duygulara dokunacak renklerle karşılamak isteyenler için sunduğu bu zengin koleksiyonundaki takılarla tüm bakışları üzerinize çekeceksiniz. Günlük kombinleriniz ve özel davetler için seçeceğiniz tüm kıyafetlerde şıklığınıza farklı bir asaletle eşlik edecek olan değerli renkli taşlarla dikkatleri üzerinize çekecek olan Ariş kolye, yüzük, küpe ve bileklik modelleri ile yeni yılın yıldızı siz olacaksınız.

Ariş’in Aralık ayı boyunca sürecek renkli kampanyasının fırsatlarından faydalanmak için www.arispirlanta.com adresini ya da size en yakın Ariş Pırlanta mağazasını ziyaret etmeleri yeterli olacak.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL