• Geri dön

  • 1.494 Görüntülenme

  • 121 Haber

  • 383 İşletme görüntülenme


Ariş Pırlanta Prime Mall AVM mağazasında Ağustos ayında başlayan ‘Yaz Kampanyası’ Eylül ayına kadar sürecek. Kampanya çerçevesince pırlantalı ürünlerde yüzde 40 fiyat avantajı, Ariş Pırlanta Prime Mall AVM mağazasında mücevherseverleri bekliyor.

Gaziantep’teki Ariş Pırlanta Prime Mall AVM mağazasında Ağustos ayında başlayan ‘Yaz Kampanyası’ Eylül ayına kadar sürecek. Kampanya çerçevesince pırlantalı ürünlerde yüzde 40 fiyat avantajı, Ariş Pırlanta Prime Mall AVM mağazasında mücevherseverleri bekliyor.

Kendinize ya da sevdiklerinize eşsiz bir armağan

Mücevher sektörünün öncü markası Ariş Pırlanta’nın Prime Mall AVM mağazası Gaziantepli pırlantaseverlere yaz fırsatları sunmaya devam ediyor. Ariş Pırlanta’nın yenilikçi, yaratıcı, kaliteden ödün vermeyen tasarım ve üretim anlayışıyla hazırlanan pırlantalı kolye, küpe, bileklik ve yüzük modellerinde geçerli olan yaz kampanyası, ister kendini şımartmak isteyenler, isterse sevdiklerini mutlu etmek isteyenler için kaçırılmayacak fırsat sunuyor.

Ariş Pırlanta’nın “Gerçek kalite doğru fiyat” anlayışıyla, onlarca şık tasarımdan oluşan koleksiyonları ve tüm ürünleri, www.arispirlanta.com ve Ariş mağazalarında sizleri bekliyor. Ariş’in tüm koleksiyonlarını ve sürprizlerini facebook (Ariş Pırlanta Sanatı) ve twitter (ArisPirlanta) sayfalarından da takip edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL