• Geri dön

  • 1.528 Görüntülenme

  • 119 Haber

  • 383 İşletme görüntülenme


Ariş Pırlanta, 19 - 22 Mart tarihleri arasında CNR EXPO’da gerçekleştirilecek olan İstanbul Jewelery Show’da fark yaratan tasarımlarını sektör profesyonelleri ile buluşturacak. Sektörün öncü markası Ariş Pırlanta, özel koleksiyonları ve yenilikçi tasarımlarıyla İstanbul Jewelery Show’da bahar rüzgarları estirecek.

Yeni mağaza konseptini standına taşıyor
“Gerçek kalite doğru fiyat” anlayışıyla hazırladığı, büyük ilgi gören birbirinden şık koleksiyonlarını ve yeni tasarımlarını sektörle buluşturacak olan Ariş Pırlanta, bu yıl itibariyle uygulamaya başladığı yeni mağaza konseptini de gerek renkleri ve gerek detaylarıyla standına taşıyacak. Ariş’in yenilenen yüzünü ve büyüleyici tasarımlarını görmek isteyenler, 19 - 22 Mart tarihleri arasında CNR EXPO’da, Hall 4’teki 7 D 10 no’lu standını ziyaret edebilecekler.

Ariş Pırlanta’nın koleksiyon ve ürünleri www.arispirlanta.com ile tüm Ariş mağazalarında sizleri bekliyor. Ariş’in tüm koleksiyonlarını ve sürprizlerini facebook (Ariş Pırlanta Sanatı) twitter (ArisPirlanta) ve instagram (aris_pirlanta) sayfalarından da takip edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL