• Geri dön

  • 1.296 Görüntülenme

  • 119 Haber

  • 383 İşletme görüntülenme


Ariş Pırlanta yeni tasarımlarıyla her bir parçası mucizevi, her bir detayı yeniden keşfedilecek güzellikteki doğanın eşsiz detaylarından biri olan ağaçların önemine dikkat çekiyor. Ağaç formlu tasarımlardan oluşan kolye ve yüzükler,sevdikleriniz ve kendiniz için muhteşem bir hediye seçeneği olurken, eşsiz bir aile yadigarı olarak da nesilden nesile aktarılacak.

Ariş Pırlanta yeni tasarımlarıyla her bir parçası mucizevi, her bir detayı yeniden keşfedilecek güzellikteki doğanın eşsiz detaylarından biri olan ağaçların önemine dikkat çekiyor ve hayatımıza kattıkları güzellikleri hatırlatıyor. Ariş mücevherin temelini oluşturan pırlanta, altın ve tüm değerli taşların doğanın bir parçası olduğundan hareketle, doğaya hayat veren ağaçlara özgü zarif ve anlamlı tasarımlar sunuyor.

Anlamı derin bir hediye alternatifi

Aile, hayat, verimlilik, canlılık, şans, bolluk, bereket, devamlılık, köklenmek ve büyümek gibi derin anlamların yüzyıllardır sembolü haline de gelmiş olan ağaç formunu merkeze alan Ariş Pırlanta’nın yeni tasarımları, sevdikleriniz ve kendiniz için muhteşem bir hediye seçeneği olurken, eşsiz bir aile yadigarı olarak nesilden nesile aktarılacak. Birbirinden şık ve anlamlı tasarımlarıyla, günün her saati kullanabileceğiniz kolye ve yüzüklerle doğanın sonsuz enerjisini hayatınıza taşımanın mutluluğunu da yaşayacaksınız.

Ariş Pırlanta’nın “Gerçek kalite doğru fiyat” anlayışıyla, onlarca şık tasarımdan oluşan tüm koleksiyon ve ürünleri, www.arispirlanta.com ve Ariş mağazalarında sizleri bekliyor. Ariş’in tüm koleksiyonlarını ve sürprizlerini facebook (Ariş Pırlanta Sanatı) ve twitter (ArisPirlanta) sayfalarından da takip edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL