• Geri dön

  • 1.496 Görüntülenme

  • 119 Haber

  • 383 İşletme görüntülenme


Ariş Pırlanta, “Animal Print” tasarımların en seçkin modellerini sunuyor

Ustalığı ve tasarımlarıyla mücevher dünyasının öncüsü Ariş Pırlanta, son dönemin trend tasarımı “Animal Print” ile görenleri büyülüyor. Vahşi ormanların ruhunu yansıtan modeller, birbirinden değerli taşlarla da göz kamaştırıyor. “Aşk taşı” Topaz, zenginlik, güç ve başarının simgesi Sitrin ile birlikte şifalı olduğuna inanılan Ametist sadece ışıltılarıyla değil hayranlık uyandıran renkleriyle de dikkat çekiyor.

Evlilik yıl dönümlerinin vazgeçilmezleri
Ariş Pırlanta’nın “Animal Print” tasarımlı yüzükleri evlilik yıldönümü kutlamaları için de eşsiz bir hediye seçeneği sunuyor. Taşların anlamlarına göre evliliklerin 4. Yıldönümü için Topaz, 6. Yıldönümü için Ametis, 13. Yıldönümünü için ise Sitrin taşlı yüzükler tercih ediliyor.

Ariş Pırlanta’nın “Gerçek kalite doğru fiyat” anlayışıyla, onlarca şık tasarımdan oluşan Ariş Tektaş - Alyans Koleksiyonu ve tüm ürünleri, www.arispirlanta.com ile Ariş mağazalarında sizleri bekliyor. Ariş’in tüm koleksiyonlarını ve sürprizlerini facebook (Ariş Pırlanta Sanatı) ve twitter (ArisPirlanta) sayfalarından da takip edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL