• Geri dön

  • 1.505 Görüntülenme

  • 121 Haber

  • 383 İşletme görüntülenme


Baget koleksiyonu ile göz kamaştıracaksınız

Mücevherde ilklerin öncüsü Ariş Pırlanta, Baget Koleksiyonu’nda her zevke uygun tasarımlar sunuyor. Ariş’in zarif çizgilerden oluşan koleksiyonu, baget ve yuvarlak kesim pırlantaların muhteşem uyumuyla seçkin bir görünüm sergiliyor.

Ariş’in sade, şık ve modern çizgilerle hazırlanan yeni tasarımlarla genişlettiği koleksiyonda, yaz aylarının renkli günlerine farklı bir ışıltı katacak gözalıcı seçenekler bulunuyor.

Genç ve modern çizgiler
Ariş Pırlanta’nın zengin Baget Koleksiyonu’nda yer alan klasik ve ihtişamlı tasarımların yanında genç ve modern çizgilerden oluşan baget tasarımları da yer alıyor. Şık görünümü ve uygun fiyatlarıyla dikkat çeken baget seçenekleri yaz şıklığınızı tamamlayacak en güzel alternatif.

Ariş Pırlanta’nın “Gerçek kalite doğru fiyat” anlayışıyla, onlarca şık tasarımdan oluşan Ariş Baget Koleksiyonu ve tüm ürünleri, www.arispirlanta.com ile Ariş mağazalarında sizleri bekliyor. Ariş’in tüm koleksiyonlarını ve sürprizlerini facebook (Ariş Pırlanta Sanatı) ve twitter (ArisPirlanta) sayfalarından da takip edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL