• Geri dön

  • 1.349 Görüntülenme

  • 122 Haber

  • 383 İşletme görüntülenme


Kış mevsimini şık ve modern tasarımlarla karşılayan Ariş’in her parmakta ayrı yüzük trendy tasarımları, günün her anında şık görünmenizi sağlayacak. Ariş Pırlanta’nın kış sezonuna özel yüzük modelleri ile kendinizi farklı hissederken tarzınızla herkesi kıskandıracaksınız.

Ariş Pırlanta’nın yüzük koleksiyonunda yer alan tasarımlar 2022 Kış Sezonu’nun göze çarpan trendleri olacak. Birden fazla parmağa takılan yüzüklerden oluşan Koleksiyon’da çeşit seçmekte zorlanacaksınız. Farklılığı ve şıklığı bir arada yaşamak isteyenlere özel olarak tasarlanan modellerle kendi tarzınızı yaratabilirsiniz. Günlük kıyafetleriniz kadar özel davetlerdeki giysilerinizin de tamamlayıcısı olacak bu yüzükler aynı zamanda sizi göz alıcı kılacak. Ariş Pırlanta’nın kişiye özel yüzük modelleri kış güneşinin coşkusunu tüm ihtişamı ile ellerinize yansıtacak.

Kendi tarzınızı yaratın

Ariş Pırlanta’nın birden fazla parmağa takılan yüzük trendi için hazırladığı modeller bagetten yuvarlağa farklı kesim pırlantalardan oluşuyor. Yüzükleri her parmakta tek veya çoklu olarak kullanarak tarzınızı yaratabilir, günün her saati şıklığı yakalayabilirsiniz. Son yıllarda ünlü yıldızların da tercih ettiği, dizilerde oyuncuların sıklıkla kullandığı çoklu yüzük trendi 2022 yılında da etkisini sürdürecek.

Ariş Pırlanta’nın “Gerçek kalite doğru fiyat” anlayışıyla, onlarca şık tasarımdan oluşan yaz tasarımları ve tüm ürünleri, www.arispirlanta.com ile Ariş mağazalarında sizleri bekliyor. Ariş’in tüm koleksiyonlarını ve sürprizlerini facebook (Ariş Pırlanta Sanatı) ve twitter (ArisPirlanta) sayfalarından da takip edebilirsiniz.

Not: Ürün fiyatları görsel dosya isimlerinde yer almaktadır.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL