• Geri dön

  • 1.403 Görüntülenme

  • 122 Haber

  • 383 İşletme görüntülenme


Ariş Pırlanta’nın zarif olduğu kadar şık modellerden oluşan baget kesim pırlantalı yeni tektaş yüzüğü mücevher severlerin gözdesi oldu. Son dönemin trendi olan baget pırlantalarla farklı ve göz alıcı tasarımlar sunan Ariş, tüm bakışları üzerinize çekmenizi sağlayacak.

Mücevherin öncü markası Ariş Pırlanta, son dönemin trendi baget pırlantalarla farklı ve gözalıcı tasarımlara imza atmaya devam ediyor. İşçiliği ve kalitesi ile fark yaratan Ariş Pırlanta Baget Koleksiyonu’na eklediği yeni tektaş modeli ile pırlantanın muhteşem ışıltısına bambaşka bir güzellik katıyor.

Tektaş şıklığında yeni bir çığır açıyor

Ariş Pırlanta’nın zarif olduğu kadar şık modellerden oluşan baget kesim pırlantalı yeni tektaş yüzüğü mücevher severlerin gözdesi oldu. Merkezde yer alan yuvarlak pırlantayı çevreleyen ve yüzüğün montüründe yer alan baget pırlantalarla şekillenen yüzük, tektaş şıklığında yeni bir çığır açıyor. Ariş’in zengin tektaş seçenekleri arasına eklenen bagetli tektaş yüzük unutulmaz anıların zarif eşlikçisi olarak en çok tercih edilenler arasında olmaya da aday.

Ariş Pırlanta’nın “Gerçek kalite doğru fiyat” anlayışıyla, onlarca şık tasarımdan oluşan tüm koleksiyon ve ürünleri, www.arispirlanta.com ve Ariş mağazalarında sizleri bekliyor. Ariş’in tüm koleksiyonlarını ve sürprizlerini facebook (Ariş Pırlanta Sanatı) ve twitter (ArisPirlanta) sayfalarından da takip edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL