• Geri dön

  • 1.354 Görüntülenme

  • 122 Haber

  • 383 İşletme görüntülenme


Ariş Pırlanta, hayatınızın en mutlu gününü pırlantanın eşsiz ışıltısıyla taçlandırıyor. Düğün gününüzde sadece güzellik ve zerafetinizle değil, pırlantalı takılarınızın eşsiz ışıltılarıyla da göz kamaştırıcı olacaksınız.

Mücevherin öncü markası Ariş Pırlanta, hayatınızın en mutlu gününü pırlantanın eşsiz ışıltısıyla taçlandırıyor. Mutlu birlikteliğinizin o en özel gününde, size benzersiz seçenekleri ile eşlik eden Ariş Pırlanta ile çok daha büyüleyici olacaksınız.

Pırlantanın ışıltısı sonsuz aşkın simgesi

Bir ömür mutluluğa adım attığınız düğün gününüzde pırlantanın sonsuz ışığıyla göz kamaştıracaksınız. Ariş’in olağanüstü işçiliği ve tasarımlarıyla herkesi kendine hayran bırakan pırlantalı bileklik, küpe, kolye ve yüzükler ile hayatınızın en özel “evet”ini derken ışıltınızı yıldızlar bile kıskanacak. Klasik modellerden en son trendlere kadar her zevke hitap eden zengin seçenekleri ile Ariş Pırlanta bu düğün sezonuna da damgasını vuracak. Ariş, göz alıcı evlilik koleksiyonunda tektaşlardan beştaşlara, setlerden alyanslara gelinlerin güzelliğini süsleyecek sayısız seçenek sunuyor.

Ariş Pırlanta’nın “Gerçek kalite doğru fiyat” anlayışıyla, onlarca şık tasarımdan oluşan Ariş Evlilik Koleksiyonu ve tüm ürünleri, www.arispirlanta.com ile Ariş mağazalarında sizleri bekliyor. Ariş’in tüm koleksiyonlarını ve sürprizlerini facebook (Ariş Pırlanta Sanatı) ve twitter (ArisPirlanta) sayfalarından da takip edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL