• Geri dön

  • 1.216 Görüntülenme

  • 122 Haber

  • 383 İşletme görüntülenme


Doğanın mucizevi formlarından biri olan Kar Tanesi, Ariş Pırlantanın yorumu ile şimdi çok daha göz kamaştırıcı. Pırlanta ve değerli taşlarla bezeli eşsiz kolye tasarımları her biri tarzınıza uyacak güzellikte.

Dünya üzerine düşen her kar tanesi eşsizdir. Hiçbiri birbirine benzemez. Sizde, Ariş Pırlanta’nın yılbaşına özel olarak tasarladığı kar tanesi kolyelerden beğendiğiniz bir modeli seçerek 2023 yılına yeni yılın ruhunu yakalayarak girin.

Mucizevi ve eşsiz

Yeni Yılın habercisi olmanın yanında mucizevi simgesi ile Kar Tanesi kolyeler Ariş’in olağanüstü ustalığıyla beyaz ve sarı altın olmak üzere hazırlandı. Saflığı, zarafeti ve eşsiz olmayı hissettiren Kar tanesi tasarımlar sevdikleriniz için de değerli ve anlamlı bir hediye seçeneği olacak.

Ariş Pırlanta’nın “Gerçek kalite doğru fiyat” anlayışıyla, onlarca şık tasarımdan oluşan Ariş Sevgililer Günü Koleksiyonu ve tüm ürünleri, www.arispirlanta.com ile Ariş mağazalarında sizleri bekliyor. Ariş’in tüm koleksiyonlarını ve sürprizlerini facebook (Ariş Pırlanta Sanatı) ve twitter (ArisPirlanta) sayfalarından da takip edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL