• Geri dön

  • 1.729 Görüntülenme

  • 192 Haber

  • 64 İşletme görüntülenme


Kozmetik denince zengin marka ve ürün seçeneği, ayrıcalıklı servisi, avantajlı fiyat ve teklifleriyle akla ilk gelen adres olan Boyner, kozmetik severlerin kalbini yine fethediyor.

Soğuk kış günlerine cildini hazırlamak isteyenler için bir Kozmetik Festivali düzenleyen Boyner, sevilen markaların güzellik ve kişisel bakım ürünlerinden saç bakım ürünlerine, makyaj setlerinden parfümlere kadar 10 binden fazla ürünü bir arada ve ayrıcalıklarla kozmetik tutkunları ile buluşturuyor.

“Sonbaharı ışıltınla karşıla” diyen Boyner’in kozmetik dünyasında; parfümlerden cilt bakım ürünlerine, ruj, allık, fondöten, maskara gibi sonbahar-kış mevsimine ayrı bir ışıltı katacak makyaj ürünlerine kadar çok sayıda seçenek yer alıyor.

Müşterilerine her zaman en iyi alışveriş deneyimini yaşatmayı hedefleyen Boyner’in Kozmetik Festivali kapsamında Boyner mağazalarından ve boyner.com.tr’den 31 Ekim’e kadar yapılan her 400 TL’lik kozmetik alışverişine anında 100 TL indirim ve 100 TL değerinde Hopi paracık hediye ediliyor.

Boyner, güzelliğine ve bakımına önem veren, sonbahar-kış mevsimine cildini hazırlamak isteyenleri benzersiz bir bakım deneyimi yaşamak için ayrıcalıklar ve sürprizlerle dolu Kozmetik Festivali’ne davet ediyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL