• Geri dön

  • 375 Görüntülenme

  • 192 Haber

  • 65 İşletme görüntülenme


Doğanın yeniden uyandığı bu günlerde, bedeni ve ruhu aktif sporla canlandırmanın zamanı geldi. Her koşulda düzenli egzersiz yapmayı seven ve aktif bir yaşam biçimini benimseyenlerin yanında olan Boyner Dynamic, zengin spor seçkisiyle herkesi doğanın içinde koşuya davet ediyor.

Boyner, yaşamın dinamikliğinden aldığı ilhamla hayata geçirdiği Boyner Dynamic mağaza konsepti ile farklı spor dallarına yönelik performans odaklı ürünleri tek bir çatı altında bir arada sunuyor. Spor tutkunlarının özellikle konforu ve performansı önde tutan seçimlerine yönelik bu koleksiyonlarda öne çıkan su geçirmez, esnek, hafif ve ısı yalıtımlı özel spor giyim parçaları, teknolojisiyle dikkat çeken outdoor seçkileri ve ekipmanları adrenalin tutkunlarının tam performans sergilemelerine yardımcı oluyor.

Koşu performansını yükselten parçalar!

Baharın renkleri doğayı sararken koşu pistleri de hızlı adımlarla ısınmaya devam ediyor. Koşuya yeni başlayanlar veya profesyonel koşucular için öne çıkan özel tasarımlar, konforlu bir koşu deneyimi için kullanıcıya aradığı rahatlığı sunuyor. Özellikle darbe emici tabanlı ve yüksek profilli koşu ayakkabıları, tam performans sergilemek isteyenlerin aradığı özelliklerin başında geliyor. Özel yumuşak yastıklama özelliği ile her adımda bulutların üzerinde yürüyormuş gibi bir his veren ASICS GEL-NIMBUS 26, yoğun antrenmanlarda bacakların yorgunluk hissetmeden daha uzun süre çalışmasını sağlayan Under Armour Infinite Pro ve zemin koşullarına göre dayanıklılık gösteren Nike’ın Pegasus modelleri, güvenli bir koşu için Boyner Dynamic’te koşu severleri bekliyor.

Zorlu hava koşullarında koşmayı sevenlerin tercihi inovatif tasarımlardan yana olurken, su itici ve rüzgara karşı dayanıklı üstler, aktif koşu deneyiminde sporcuların vazgeçilmezi oluyor. Nike, Under Armour ve adidas marka rüzgarlıklar, cildin hava almasını sağlayan özel kumaşları sayesinde koşu performansını bir üst seviyeye taşıyor.

Boyner Dynamic, dünyaca ünlü markalara ait performans odaklı koleksiyonlarla baharın coşkusunu bedeninde hissetmek isteyenleri spor giyimin en yeni modellerini keşfetmeye davet ediyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL